Cykelfærgen Danmark Tyskland

Ruten er Langballigau – Brunsnæs – Marina Minde – Egernsund dagligt

Oplev en uforglemmelig tur med cykelfærgen Rødsand.

Fredag den 28. juni 2019 vil den længe ventede cykel færge Rødsand endelig starte sine ture på Flensborg Fjord. Uanset om du rejser alene, med familie, med venner, på vandreture eller på cykling; ruten fra Egernsund til Langballigau vil give dig en uforglemmelig oplevelse!

I sommeren 2019 sejler Rødsand fra Egernsund via Rendbjerg (Marina minde) til Brunsnæs (Broagerland) og videre til Langballigau i Tyskland.

Der er mange måder at kombinere turen på vandet med oplevelser på land. For eksempel, fra færgen i Brunsnæs, besøge Cathrinesminde teglværksmuseum, eller blot kombinere bådturen med en gåtur på den smukke Gendarmsti. Der venter dig en lækker is på stoppestederne i Egernsund og Rendbjerg, mens restauranterne ved havnen i Langballigau inviterer dig til frokost på terrassen.

Cykler kan tages med på cykelfærgen. Nyd en dagstur på to hjul i Slesvig-Holsten eller kør langs den smukke Flensborg Fjord tilbage til Danmark. Når du tager cyklen med dig, skal du huske at booke en billet, da der er begrænset plads til rådighed på færgen.

Der tilbydes tre ruter til færgeturen:

Egernsund – Langballigau enkeltbillet 125 DKK
Langballigau – Egernsund enkeltbillet 125 DKK

Brunsnæs – Langballigau enkeltbillet 75 DKK
Langballigau – Brunsnæs enkeltbillet 75 DKK

Egernsund – Brunsnæs enkeltbillet 75 DKK
Brunsnæs – Egernsund enkeltbillet 75 DKK

Cykel-enkeltbillet 15 DKK (alle ruter)

Fra Egernsund til Brunsnæs og Brunsnæs til Langballigau har færgen en maksimal kapacitet på 12 personer.

Vigtig bemærkning til rejsen fra Brunsnæs til Langballigau!

Glem ikke dit pas. Små hunde er tilladt, når de har de nødvendige dokumenter.

På ‘Sprittur’ over den smukke Flensborg Fjord

Deltag på en tur i sommeren 2019, der vil bringe minderne om de gode gamle dage med ‘Sprittur’, når vi sejler med Rødsand fra Egernsund til Flensborg hver torsdag i højsæsonen.

Mellem den 28 juni og den 25 juli 2019 sejler vi hver torsdag kl. 11:30 fra Egernsund til Flensborg. Rejsen tager 5 timer og fører os gennem det smukke landskab i Flensborg Fjord. Undervejs passerer vi blandt andet de legendariske Okse øer, som ligger mellem Danmark og Tyskland. Omkring 12:45 når vi den gamle hansestad Flensburg, hvor du kan udforske byen med sin rige historie på egen hånd indtil 15:00.

Kl 16:15 er vi tilbage i Egernsund.

Du kan købe en enkeltbillet til Flensborg-Egernsund eller Egernsund-Flensborg, som koster 125 DKK.

Medbring venligst dit pas !

www.booksoenderjylland

www.booksoenderjylland ‘Sprittur’ Flensborg